Wushu Games Hoorn

Op zaterdag 11 mei nam Zhong Hua Wushu deel aan de Wushu Games in Hoorn, dit keer vertegenwoordigd door vier atleten. In de verschillende disciplines zetten zij hun beste beentje voor. Zo wisten zij in totaal vijf medailles binnen te halen; twee keer brons, twee keer zilver en één keer goud. Zilver was er onder andere voor Caroline De Schryver voor haar vuistvorm (Chang Quan). Maarten Hulsbosch kreeg voor zijn vuistvorm (Cha Quan) zilver en voor zijn dubbele dolkenvorm (Shuang Bishou) het brons. Janno van der Eem behaalde met zijn wapenvorm (Ling Jiao Dao) de zilveren medaille en  goud voor zijn vuistvorm (Bagua Zhang). Ook werd er nog een bronzen plak binnen gehaald met de wapenvorm Dao Shu. Er kan al met al teruggekeken worden op een succesvolle, inspirerende en mooie dag.