Uitslag Open Flanders Wushu Cup

Gisteren deden 7 atleten van Zhong Hua Wushu mee op de Open Flanders Wushu Cup 2013 in Belgiƫ. Bij deze competitie waren 7 landen vertegenwoordigd. In totaal hebben onze atleten 7 medailles gewonnen in verschillende disciplines.

Xinmei Reutelingsperger won 2 x goud, 1 x zilver en 1 x brons, Ellen IJsselmuiden nam 1 x goud en 2 x zilver mee naar huis en Janno van der Eem behaalde eveneens een gouden medaille. Helaas vielen de andere atleten (net) naast een medailleplaats en hebben Niels, Sterre, Maarten en Wouter zeer zeker een goede indruk achtergelaten en de naam van de school hoog weten te houden. Binnenkort zal er videomateriaal van deze competitie op de site en ons YouTube kanaal verschijnen.

Wij feliciteren onze atleten met hun prachtige prestaties!

BK 2013 Group