Workshops

Zhong Hua Wushu organiseert regelmatig allerlei workshops gerelateerd aan Wushu voor beginners en gevorderden. Voor zowel mensen die kennis willen maken met de sport als voor mensen die hun Wushu willen perfectioneren / uitbreiden.

Tijdens de workshops is er, net als bij de demonstraties, aandacht voor overdracht van de Chinese cultuur in taal, geschiedenis en muziek welke onder andere bij wushu een grote rol speelt.

In het verleden hebben wij workshops aangeboden voor:
– Chang Quan (moderne vuistvorm)
– Cha Quan (traditionele vuistvorm)
– Dao Shu (breedzwaard)
– Jian Shu (rechtzwaard)
– Qiang Shu (speervorm)
– Gun Shu (stokvorm)
– Shan Shu  (Kung Fu- en Tai Chi Waaier)
– Tai Chi
– Xing Yi (o.l.v. meester Wu Lang Tang)
– Qi gong (o.l.v. meester Wu Min)
– Qi Gong en Xing Yi (o.l.v. meester Sun Xu)

De workshops beslaan over het algemeen meerdere dagdelen of dagen, waarbij iedere deelnemer de ruimte en begeleiding krijgt om zijn of haar niveau met grote stappen te verhogen.

Zhong Hua Wushu organiseert ook met regelmaat uitwisselingsprogramma’s met andere martial arts scholen in binnen- en buitenland. Zo is er een uitwisseling geweest met scholen in Duitsland, Polen en België maar ook met scholen in Nederland in onder andere Haarlem, Winkel, Leeuwarden, Hoensbroek en Hoorn.

Zhong Hua Wushu organiseert ook workshops voor bedrijven, instellingen en scholen. Eén van de werkvormen die wij aanbieden zijn bedrijfsevenementen en teambuilding met een oosters Kung Fu thema. Daarnaast geven wij al enkele jaren in samenwerking met Stichting SportSupport Haarlem workshops voor leerlingen van verschillende (basis)scholen. Tijdens onze workshops is er naast het sportieve aspect ook aandacht voor de Chinese culturele achtergrond van de sport.

Indien u geïnteresseerd bent in het boeken van een workshop, meedoen aan een workshop of meer informatie wilt, kunt u gerust contact met ons opnemen via het contact formulier op deze website.