Nederlands Kampioenschap Hoensbroek 2016

Afgelopen zaterdag, 29 oktober 2016, heeft Zhong Hua Wushu meegedaan aan het Open Nederlands Wushu Kampioenschap 2016 te Hoensbroek, Limburg. Daar haalde de studenten van shifu Zheng in totaal 6 medailles in verschillende disciplines. Zowel bij de jeugd als bij de volwassenen behaalde Zhong Hua Wushu mooie resultaten. Xinmei Reutelingsperger behaalde met haar vuistvorm (Bagua Zhang) de gouden medaille en haar zwaardvorm (Jian Shu) was goed voor brons. Janno van der Eem sleepte met zijn Taiji waaier vorm een zilveren medaille binnen, zijn wapenvorm (Ling Jiao Dao) was goed voor een 4e plaats. Brons was er ook voor Serena Tichelaar (Chang Quan) en Cassandra Bertels (Taiji Shan); voor beide was dit hun eerste kampioenschap. Ook Sterre Kalter wist met zijn zwaardvorm (Dao Shu) een bronzen medaille zeker te stellen. Ook door Ellen IJsselmuiden, Paula Bos, Sophie Bouman, Maarten Hulsebosch en Maaike de Wijs werden goede prestaties neergezet. Met veel plezier kunnen wij terugkijken op een geslaagde en gezellige dag.

img-20161029-wa0025