Workshop Qi Gong en Xing Yi Quan door meester Sun Xu

Zhong Hua Wushu heeft meester Sun Xu uitgenodigd om in Nederland een aantal workshops te verzorgen. Meester Sun Xu komt uit Shanxi en is bedreven in Qi Gong, Taiji, Xing Yi en andere interne stijlen en vormen.

Meester Sun Xu is in Nederland van 8 september tot en met 22 september en zal onder andere in Heiloo twee workshops geven, elk van ongeveer twee uur. Na de workshop is er nog gelegenheid om vragen te stellen en kunnen we nog een kopje thee drinken. Het zal gaan om een workshop Qi Gong/Chinese geneeskunde en een workshop Xing Yi Quan.

De workshop Qi Gong zal gegeven worden op dinsdag 19 en woensdag 20 september van 19.00 – 21.00 uur. Locatie: Willibrordus Business Centrum aan de Kennemerstraatweg te Heiloo. We hopen dat iedereen die de normale Qi Gong lessen volgt op donderdag aan de workshop mee kan doen zodat we deze oefeningen in de reguliere lessen kunnen blijven herhalen en verdiepen.

De workshop Xing Yi Quan zal gegeven worden op zaterdag 16 september van 12.15 tot 13.15 uur. Locatie: de Dors te Heiloo. Hiermee komen de reguliere lessen op deze dagen en tijden te vervallen.

Houd ook onze website en FaceBook pagina in de gaten voor verdere informatie en eventuele wijzigingen.